annedalsvvs

 

Annedal VVS är VVS-firman som kommer till din hjälp när du behöver det som bäst. Med ny adress och ny firmabil ville de nu också satsa på en ny webbsida.

Vi utvecklade en sida i WordPress som gör det lätt för kunder att komma i kontakt med Annedal VVS.

Gå till Annedal VVS webbsida!

 

 daobeach

 

Dao Beach är en mysig strandrestaurang direkt vid Mälaren. De har en hängiven skara fans på Facebook, men nu ville de nå nya målgrupper med hjälp av en webbsida.

Vi byggde en WordPress-sida där de kan visa upp sin snygga mat!

Gå till Dao Beachs webbsida!

 

BRF Sjöträdgården

BRF Sjöträdgården är en liten förening med K-märkta radhus vid Mälarens strand. Föreningen har nyligen installerat fibernät, vilket ger föreningen tillgång till kabel-TV och bredband med höga surfhastigheter. Denna framtidssatsning skulle avspeglas i en ny webbsida, där föreningen vill presentera sig för husspekulanter och fastighetsmäklare, samt informera de boende om aktuella händelser.

Vi byggde en Joomla-sida med inloggning, bakom vilken det ligger sidor med föreningsintern information samt möjlighet för styrelsen att skicka ut nyhetsbrev per e-post.

Gå till BRF Sjöträdgårdens webbsida!

 

berntsen marin

Berntsen Marin har en skara trogna följare på sin Facebook-sida, men ville gärna presentera sig på en egen webbsida också, utan att det skulle krävas extra arbete. Vi byggde en sida som visar Berntsen Marins Facebook-flöde, inget annat. Enkelt att hantera, inget att uppdatera. Precis som kunden önskade!

Gå till Berntsen Marins webbsida!

 

Vi är stolta och glada att Dusty Springfields internationella fanklubb Let's Talk Dusty har valt att anlita oss för sin närvaro på webben.

Dusty Springfield (1939-1999) är en av Storbritanniens mest uppburna sångerskor genom tiderna, med ett stort antal topplistehits, från sextiotalets "You don't have to say you love me" och "Son of a preacher man", till åttiotalets duett med Pet Shop Boys "What have I done to deserve this".

Let's Talk Dusty grundades 2006, och ända sedan början har snyggo.net haft förtroendet att bygga och underhålla dess webbplatser med bland annat följande åtgärder:

2014: Anpassa huvud- och arkivsidan till responsiv design
2011: Ta över förvaltningen av huvudwebbsidan, samt bygga om den från grunden i Joomla
2010: Flytta filerna från asp-forumet i pdf-form till en egen arkivsida, byggd i Joomla
2009: Bygga och förvalta ett php-forum
2006: Bygga och förvalta ett asp-forum

 

ltd forum1

Forumet

Efter att ett Dusty-diskussionsforum med en annan ägare plötsligt lades ner, stod Dusty Springfields fanklubb utan hem. Vårt uppdrag var att snabbt ge dem ett nytt diskussionsforum.

Vi byggde från början ett asp-forum, men bytte år 2009 till ett phpBB-forum med olika användargrupper och åtkomstnivåer för administratörer, moderatorer och vanliga medlemmar. Det finns möjlighet att lyssna på musik i en mp3-spelare, genomföra enkäter, posta bilder och YouTube-videos. Medlemmarna kan också kontakta varandra genom ett foruminternt meddelandesystem.

Gå till diskussionsforumet Let's Talk Dusty!

I'm grateful to you! Dusty deserves no less than our all-out efforts to keep her music and memory well represented in cyberspace.
Let's Talk Dusty!

 

ltd website

Webbsidan

Efter att ha underhållit sin webbsida själva ett tag, bad Let's Talk Dusty oss att förnya en föråldrad sida som inte hade uppdaterats på länge. Den skulle förvandlas till en modern sida som var lätt att uppdatera och underhålla. Det skulle hända saker även utan att man behövde lägga ner arbete.

Vi byggde en Joomla-sida med olika moduler -- Twitter- och Facebook-feeds, Amazon-widget, eBay-widget, YouTube-videos, bildspel, kalenderwidget samt en modul som hämtar de senaste ämnen från Let's Talk Dusty! diskussionsforumet.

Gå till webbsidan Let's Talk Dusty!

It looks gorgeous, up-to-date. You have done an amazing job. Let's Talk Dusty!

 

ltd archives1

The Archives

År 2009 bytte diskussionsforumet teknisk plattform från ett asp-forum till ett phpBB-forum. Tre års diskussioner, runt 89000 inlägg, skulle då gå förlorade, eftersom systemen inte var kompatibla.

Vi fick uppdraget att rädda dem. Vår lösning blev en Joomla-sida med pdf-filer från diskussionstrådarna.

Gå till Let's Talk Dustys arkivsida

Thank you for saving our history! Let's Talk Dusty!

 

 wahlstrom

Kajsa Wahlström är Sveriges ledande expert inom jämställdhet. Hon hade en befintlig webbsida på svenska, men inför en kommande boklansering i Tyskland ville hon komplettera sidan med en tysk del, och det hjälpte vi henne gärna med.

Strålande! Bra jobb. Kajsa Wahlström

Gå till Kajsa Wahlströms webbsida 

 

holmberg
Carin Holmberg är fil.dr i sociologi och föreläser om könsbaserade maktordningar och dess uttryck. Hon ville ha en webbsida som hon skulle kunna uppdatera själv och där hon inte behövde webbhotell.

Vi byggde en WordPress-sida som vi laddade upp till molnet på WordPress.com och pekade om hennes domän dit.

Gå till Carin Holmbergs webbsida

Så fort och enkelt det gick när du satte gång. Jag har också använt mig av den instruktiva manualen med gott resultat. Carin Holmberg

 

fladergarden
BRF Flädergården är en bostadsrättsförening i Enskededalen utanför Stockholm. De ville presentera sig med en attraktiv webbsida, men också kunna kommunicera sinsemellan och lägga upp information som endast skulle kunna ses av behöriga.
Vi byggde en Joomla-sida med inloggning, bakom vilken det döljer sig:

  • en sida med föreningsintern information
  • ett diskussionsforum för de boende och för styrelsen, åtskilda genom olika behörighets- och åtkomstnivåer
  • möjlighet till nyhetsutskick per e-post
  • bokningskalender för föreningslokalen 

 

Gå till BRF Flädergårdens webbsida

Tack för ditt arbete! Sam Egag, ordförande BRF Flädergården

 

bsrc 

Christina Skantze är en av Sveriges ledande experter inom EU:s strategi för Östersjöregionen. Hon bad oss om hjälp med att bygga en ny struktur till sin befintliga WordPress-sida och att skriva nya texter till den.

Gå till Baltic Sea Region Connects webbsida

 

strax

Strax Design drivs av Johanna Möller, en av Sveriges skickligaste bokformgivare.

Vi byggde en minimalistisk och stilren Joomla-sida till henne, där hennes bokomslag och illustrationer kom till sin rätt.

Gå till Strax Designs webbsida

TACK! Vad du har jobbat! Vad glad jag blev, trodde nästan att jag mördat dig med mina mejl. Det ser jättefint ut! Johanna Möller, Strax Design

 

37

Föreningen ville ha en sida med översiktligt ordnad information och möjlighet för styrelsen att kommunicera med föreningens medlemmar.

Vi byggde en Joomla-sida med inloggning, där de boende i medlemsdelen kan ta del av föreningsintern information och kan lägga upp småannonser. Styrelsen har möjlighet att skicka ut nyhetsbrev till de boende.

Gå till Stockholmshus nr 37:s webbsida

Snygg, välstrukturerad och stilren. Vi får mycket beröm för hemsidan! Irene Bladh, styrelseledamot Stockholmshus nr 37 Riksbyggens BRF

 

sesambandet

Se sambandet är ett nationellt kunskapscentrum som vill synliggöra sambandet mellan våld mot sällskapsdjur och våld i parrelationer.

Vi byggde en WordPress-sida som ligger i molnet på wordpress.com.

Gå till Se sambandets webbsida

Det är verkligen en snygg hemsida. Carin Holmberg, Se sambandet

 

hjalmaren-skontorp

Bostadsrättsföreningen Hjälmaren-Sköntorp hade en Joomla 1.5-sida som behövde uppdateras till den senaste versionen.

Vi migrerade sidan till Joomla 2.5. På köpet fick föreningens webbsida ett nytt och fräscht utseende.

Gå till BRF Hjälmaren-Sköntorps webbsida

Va snyggt det blev – ger ett lite ”mjukare” intryck än den gamla sidan. Stort tack för att du tog tag i detta!
Britt-Marie Degerholm, styrelseledamot BRF Hjälmaren-Sköntorp

 

perpersson

Per A. Persson är en flitigt anlitad byggkonsult som leder och samordnar byggprocessen från idé till färdig byggnad. Han kom till oss med en webbsida som på grund av ett databasfel hade havererat.

Vi byggde en ny Joomla-sida, lika rejäl och stabil som Pers byggnader.

Gå till Per A. Persson Projektledning AB:s webbsida

Den ser bättre ut än någonsin. Per A. Persson

 

tanega

Norma Tanega är en amerikansk musiker, kompositör och bildkonstnär, bosatt i Kalifornien. Hon ville ha en överskådlig och modern sida, där både hennes bildkonst och musik kommer till sin rätt och där hon kunde interagera med sina fans.

Vi byggde en Joomla-sida med bildspel och YouTube-videos, Twitter- och ebay-widget och gästbok. Av någon anledning blev den här sidan aldrig uppladdad till sin rätta domän, och vi beslöt därför att helt enkelt göra om den till en fansida, när den nu ändå var klar. Det uppskattade kunden mycket!

Gå till Norma Tanega Tributes webbsida

Your website gives me HOPE. Thank you thank you.....(^_^) :) Norma Tanega