Låna hos Klicklån SE

Låna hos Klicklån SE
Lånebelopp
10 000 - 40 000 kr
Löptid
12 - 84 mån
Effektiv ränta
11.82 - 29.99 %
Åldersgräns
20 år

Representativt exempel: Om du lånar 10 000:- i 84 månader så betalar du 246:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 15:-/mån vid autogiro). Totalt betalar du 21889:-, baserat på fast ränta 21,60%, effektiv ränta 29,62% (2021-04-01), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrånatt avtalets betalningsplan följs.

Ansök hos Klicklån SE

Att låna hos Klicklån SE är för de flesta ett bra val. Särskilt om du är ute efter ett smslån med hög beviljandegrad. Hos Klicklån SE kan du låna upp till 40 000 kronor i 12 - 84 månader. Så länge du betalar tillbaka i tid är det inte några problem att låna pengar hos Klicklån SE.

Klicklån SE är en seriös aktör som finns på den svenska marknaden och har hjälpt säkerligen tusentals personer med snabba lån. Så länge du är 20 år så kan du ansöka om ett smslån hos Klicklån SE. Hos Klicklån SE tar det bara några minuter att ansöka om lånet och sedan får man pengarna in på kontot.

Något inkomstkrav finns inte men Klicklån SE kommer att göra en bedömning utrifrån dig för att säkerhetsställa att man bedömer att du kan betala tillbaka lånet i tid. Självklart är det ingen som beviljar lån till alla, men Klicklån SE finns på vår lista över de som beviljar mest lån.

Har du en betalningsanmärkning eller flera så är det tyvärr inte möjligt att få ett lån hos Klicklån SE då man har som krav att inga betalningsanmärkningar får finnas.

Ränta

Klicklån SE lånar ut pengar till en effektiv ränta på 11.82 - 29.99 %. Så det är viktigt att du tar ett medvetet beslut innan du ansöker. En hög ränta kan givetvis försämra din ekonomi på kort sikt, men i många fall är det nödvändigt att låna pengar när man väl lånar. Har du en hög ränta bör du överväga extra amorteringar, så att du kan bli av med lånet så snabbt som möjligt.

Faktura

Varje månad får du en faktura från Klicklån SE som visar hur mycket du ska betala för just den månaden. Det är viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid varje månad för att inte drabbas av onödiga extrakostnader.

Håll koll och logga in regelbundet

För att försäkra dig om att du har koll på ditt lån och din ekonomi i allmänhet är det bra om du loggar in regelbundet hos Klicklån SE. Så kan du enkelt se hur mycket pengar du har lånat och hur mycket du har återstående på ditt lån. Det gör det också enklare för dig själv att planera framåt.

Undrar du något så ta kontakt

Hos Klicklån SE finns det alltid en kundtjänst att kontakta vid frågor. Så är du osäker på något eller har frågor om lånet så kan du alltid kontakta deras kundtjänst för att få lite hjälp och rådgivning. Se kontaktinformation på deras hemsida.

Läs mer hos Klicklån SE

Låna pengar här