Låna hos Monara

Låna hos Monara
Lånebelopp
1 000 - 30 000 kr
Löptid
1 - 72 mån
Effektiv ränta
29.97 - 29.97 %
Åldersgräns
20 år

Ett lån på 10 000 kronor till 26,50 procents rörlig ränta med en återbetalningstid på 12 månader, med 12 avbetalningar om 958 kronor ger en effektiv ränta på totalt 29,97 procent. Totalt att återbetala blir 11 493 kronor.

Ansök hos Monara

Att låna hos Monara är för de flesta ett bra val. Särskilt om du är ute efter ett smslån med hög beviljandegrad. Hos Monara kan du låna upp till 30 000 kronor i 1 - 72 månader. Så länge du betalar tillbaka i tid är det inte några problem att låna pengar hos Monara.

Monara är en seriös aktör som finns på den svenska marknaden och har hjälpt säkerligen tusentals personer med snabba lån. Så länge du är 20 år så kan du ansöka om ett smslån hos Monara. Hos Monara tar det bara några minuter att ansöka om lånet och sedan får man pengarna in på kontot.

Något inkomstkrav finns inte men Monara kommer att göra en bedömning utrifrån dig för att säkerhetsställa att man bedömer att du kan betala tillbaka lånet i tid. Självklart är det ingen som beviljar lån till alla, men Monara finns på vår lista över de som beviljar mest lån.

Har du en betalningsanmärkning eller flera så är det tyvärr inte möjligt att få ett lån hos Monara då man har som krav att inga betalningsanmärkningar får finnas.

Ränta

Monara lånar ut pengar till en effektiv ränta på 29.97 - 29.97 %. Så det är viktigt att du tar ett medvetet beslut innan du ansöker. En hög ränta kan givetvis försämra din ekonomi på kort sikt, men i många fall är det nödvändigt att låna pengar när man väl lånar. Har du en hög ränta bör du överväga extra amorteringar, så att du kan bli av med lånet så snabbt som möjligt.

Faktura

Varje månad får du en faktura från Monara som visar hur mycket du ska betala för just den månaden. Det är viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid varje månad för att inte drabbas av onödiga extrakostnader.

Håll koll och logga in regelbundet

För att försäkra dig om att du har koll på ditt lån och din ekonomi i allmänhet är det bra om du loggar in regelbundet hos Monara. Så kan du enkelt se hur mycket pengar du har lånat och hur mycket du har återstående på ditt lån. Det gör det också enklare för dig själv att planera framåt.

Undrar du något så ta kontakt

Hos Monara finns det alltid en kundtjänst att kontakta vid frågor. Så är du osäker på något eller har frågor om lånet så kan du alltid kontakta deras kundtjänst för att få lite hjälp och rådgivning. Se kontaktinformation på deras hemsida.

Läs mer hos Monara

Låna pengar här