Låna hos Cashbuddy

Detta är en högkostnadskredit!
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna hos Cashbuddy
Lånebelopp
5 000 - 25 000 kr
Löptid
1 - 5 år
Effektiv ränta
32.41 - 32.41 %
Åldersgräns
20 år

Prisexempel: 25.000 kr på 4 år. Bunden årsränta: 28,40 %. Effektiv årsränta: 32,41 %. Månadskostnad: 877 kr (48 ggr). Totalt att återbetala: 42.098 kr. (Uppdaterat 2023-03-21).

Ansök hos Cashbuddy

Att låna hos Cashbuddy är för de flesta ett bra val. Särskilt om du är ute efter ett smslån med hög beviljandegrad. Hos Cashbuddy kan du låna upp till 25 000 kronor i 1 - 5 . Så länge du betalar tillbaka i tid är det inte några problem att låna pengar hos Cashbuddy.

Cashbuddy är en seriös aktör som finns på den svenska marknaden och har hjälpt säkerligen tusentals personer med snabba lån. Så länge du är 20 år så kan du ansöka om ett smslån hos Cashbuddy. Hos Cashbuddy tar det bara några minuter att ansöka om lånet och sedan får man pengarna in på kontot.

Något inkomstkrav finns inte men Cashbuddy kommer att göra en bedömning utrifrån dig för att säkerhetsställa att man bedömer att du kan betala tillbaka lånet i tid. Självklart är det ingen som beviljar lån till alla, men Cashbuddy finns på vår lista över de som beviljar mest lån.

Har du en betalningsanmärkning eller flera så är det fortfarande möjligt att ansöka om lån hos Cashbuddy även om dina chanser givetvis blir lägre att få lånet beviljat, men det är inte omöjligt!

Ränta

Cashbuddy lånar ut pengar till en effektiv ränta på 32.41 - 32.41 %. Så det är viktigt att du tar ett medvetet beslut innan du ansöker. En hög ränta kan givetvis försämra din ekonomi på kort sikt, men i många fall är det nödvändigt att låna pengar när man väl lånar. Har du en hög ränta bör du överväga extra amorteringar, så att du kan bli av med lånet så snabbt som möjligt.

Faktura

Varje månad får du en faktura från Cashbuddy som visar hur mycket du ska betala för just den månaden. Det är viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid varje månad för att inte drabbas av onödiga extrakostnader.

Håll koll och logga in regelbundet

För att försäkra dig om att du har koll på ditt lån och din ekonomi i allmänhet är det bra om du loggar in regelbundet hos Cashbuddy. Så kan du enkelt se hur mycket pengar du har lånat och hur mycket du har återstående på ditt lån. Det gör det också enklare för dig själv att planera framåt.

Undrar du något så ta kontakt

Hos Cashbuddy finns det alltid en kundtjänst att kontakta vid frågor. Så är du osäker på något eller har frågor om lånet så kan du alltid kontakta deras kundtjänst för att få lite hjälp och rådgivning. Se kontaktinformation på deras hemsida.

Läs mer hos Cashbuddy

Låna pengar här