Låna hos Fairlo

Detta är en högkostnadskredit!
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna hos Fairlo
Lånebelopp
10 000 - 70 000 kr
Löptid
0 - 72 månader
Effektiv ränta
21.94 - 33.18 %
Åldersgräns
20 år

Med ett månadsbelopp om 2 881 kr i 12 månader blir den effektiva räntan 30,6% och totalt att återbetala blir 34 566 kr.

Ansök hos Fairlo

Att låna hos Fairlo är för de flesta ett bra val. Särskilt om du är ute efter ett smslån med hög beviljandegrad. Hos Fairlo kan du låna upp till 70 000 kronor i 0 - 72 . Så länge du betalar tillbaka i tid är det inte några problem att låna pengar hos Fairlo.

Fairlo är en seriös aktör som finns på den svenska marknaden och har hjälpt säkerligen tusentals personer med snabba lån. Så länge du är 20 år så kan du ansöka om ett smslån hos Fairlo. Hos Fairlo tar det bara några minuter att ansöka om lånet och sedan får man pengarna in på kontot.

Hos Fairlo så finns ett inkomstkrav på 120 000 kronor per år. Uppfyller du det så ökar chansen att lånet blir beviljat.

Har du en betalningsanmärkning eller flera så är det tyvärr inte möjligt att få ett lån hos Fairlo då man har som krav att inga betalningsanmärkningar får finnas.

Ränta

Fairlo lånar ut pengar till en effektiv ränta på 21.94 - 33.18 %. Så det är viktigt att du tar ett medvetet beslut innan du ansöker. En hög ränta kan givetvis försämra din ekonomi på kort sikt, men i många fall är det nödvändigt att låna pengar när man väl lånar. Har du en hög ränta bör du överväga extra amorteringar, så att du kan bli av med lånet så snabbt som möjligt.

Faktura

Varje månad får du en faktura från Fairlo som visar hur mycket du ska betala för just den månaden. Det är viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid varje månad för att inte drabbas av onödiga extrakostnader.

Håll koll och logga in regelbundet

För att försäkra dig om att du har koll på ditt lån och din ekonomi i allmänhet är det bra om du loggar in regelbundet hos Fairlo. Så kan du enkelt se hur mycket pengar du har lånat och hur mycket du har återstående på ditt lån. Det gör det också enklare för dig själv att planera framåt.

Undrar du något så ta kontakt

Hos Fairlo finns det alltid en kundtjänst att kontakta vid frågor. Så är du osäker på något eller har frågor om lånet så kan du alltid kontakta deras kundtjänst för att få lite hjälp och rådgivning. Se kontaktinformation på deras hemsida.

Läs mer hos Fairlo

Låna pengar här