Låna hos Ferratum

Detta är en högkostnadskredit!
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna hos Ferratum
Lånebelopp
1 000 - 40 000 kr
Löptid
4 - 46 månader
Effektiv ränta
54.05 - 54.05 %
Åldersgräns
21 år

Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

Ansök hos Ferratum

Att låna hos Ferratum är för de flesta ett bra val. Särskilt om du är ute efter ett smslån med hög beviljandegrad. Hos Ferratum kan du låna upp till 40 000 kronor i 4 - 46 . Så länge du betalar tillbaka i tid är det inte några problem att låna pengar hos Ferratum.

Ferratum är en seriös aktör som finns på den svenska marknaden och har hjälpt säkerligen tusentals personer med snabba lån. Så länge du är 21 år så kan du ansöka om ett smslån hos Ferratum. Hos Ferratum tar det bara några minuter att ansöka om lånet och sedan får man pengarna in på kontot.

Hos Ferratum så finns ett inkomstkrav på 24 000 kronor per år. Uppfyller du det så ökar chansen att lånet blir beviljat.

Har du en betalningsanmärkning eller flera så är det fortfarande möjligt att ansöka om lån hos Ferratum även om dina chanser givetvis blir lägre att få lånet beviljat, men det är inte omöjligt!

Ränta

Ferratum lånar ut pengar till en effektiv ränta på 54.05 - 54.05 %. Så det är viktigt att du tar ett medvetet beslut innan du ansöker. En hög ränta kan givetvis försämra din ekonomi på kort sikt, men i många fall är det nödvändigt att låna pengar när man väl lånar. Har du en hög ränta bör du överväga extra amorteringar, så att du kan bli av med lånet så snabbt som möjligt.

Faktura

Varje månad får du en faktura från Ferratum som visar hur mycket du ska betala för just den månaden. Det är viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid varje månad för att inte drabbas av onödiga extrakostnader.

Håll koll och logga in regelbundet

För att försäkra dig om att du har koll på ditt lån och din ekonomi i allmänhet är det bra om du loggar in regelbundet hos Ferratum. Så kan du enkelt se hur mycket pengar du har lånat och hur mycket du har återstående på ditt lån. Det gör det också enklare för dig själv att planera framåt.

Undrar du något så ta kontakt

Hos Ferratum finns det alltid en kundtjänst att kontakta vid frågor. Så är du osäker på något eller har frågor om lånet så kan du alltid kontakta deras kundtjänst för att få lite hjälp och rådgivning. Se kontaktinformation på deras hemsida.

Läs mer hos Ferratum

Låna pengar här