Låna hos SMSPengar

Detta är en högkostnadskredit!
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna hos SMSPengar
Lånebelopp
1 000 - 30 000 kr
Löptid
1 - 12 månader
Effektiv ränta
57.11 - 637.91 %
Åldersgräns
18 år

Lånexempel (2023-02-23): En kontokredit utnyttjad om 15 000 kr till 42.5 % rörlig ränta som återbetalas på 12 avbetalningar på 1 824 kr i snitt, 280 kr i uppläggningsavgift, 45 kr i månads/aviavgift och 95 kr i uttagsavgift ger en effektiv ränta på totalt 62,58 %. Totalt att återbetala 21 889 kr

Ansök hos SMSPengar

Att låna hos SMSPengar är för de flesta ett bra val. Särskilt om du är ute efter ett smslån med hög beviljandegrad. Hos SMSPengar kan du låna upp till 30 000 kronor i 1 - 12 . Så länge du betalar tillbaka i tid är det inte några problem att låna pengar hos SMSPengar.

SMSPengar är en seriös aktör som finns på den svenska marknaden och har hjälpt säkerligen tusentals personer med snabba lån. Så länge du är 18 år så kan du ansöka om ett smslån hos SMSPengar. Hos SMSPengar tar det bara några minuter att ansöka om lånet och sedan får man pengarna in på kontot.

Hos SMSPengar så finns ett inkomstkrav på 50 000 kronor per år. Uppfyller du det så ökar chansen att lånet blir beviljat.

Har du en betalningsanmärkning eller flera så är det tyvärr inte möjligt att få ett lån hos SMSPengar då man har som krav att inga betalningsanmärkningar får finnas.

Ränta

SMSPengar lånar ut pengar till en effektiv ränta på 57.11 - 637.91 %. Så det är viktigt att du tar ett medvetet beslut innan du ansöker. En hög ränta kan givetvis försämra din ekonomi på kort sikt, men i många fall är det nödvändigt att låna pengar när man väl lånar. Har du en hög ränta bör du överväga extra amorteringar, så att du kan bli av med lånet så snabbt som möjligt.

Faktura

Varje månad får du en faktura från SMSPengar som visar hur mycket du ska betala för just den månaden. Det är viktigt att du betalar tillbaka lånet i tid varje månad för att inte drabbas av onödiga extrakostnader.

Håll koll och logga in regelbundet

För att försäkra dig om att du har koll på ditt lån och din ekonomi i allmänhet är det bra om du loggar in regelbundet hos SMSPengar. Så kan du enkelt se hur mycket pengar du har lånat och hur mycket du har återstående på ditt lån. Det gör det också enklare för dig själv att planera framåt.

Undrar du något så ta kontakt

Hos SMSPengar finns det alltid en kundtjänst att kontakta vid frågor. Så är du osäker på något eller har frågor om lånet så kan du alltid kontakta deras kundtjänst för att få lite hjälp och rådgivning. Se kontaktinformation på deras hemsida.

Läs mer hos SMSPengar

Låna pengar här